A Tuesday afternoon with new and old favourites

En tirsdag i november bestemte jeg meg for å ta fri noen timer midt på dagen, for å sanke noen solstråler og være sosial! Tuesday / etdrysskanel.comJeg møtte ei god venninne på Grünerløkka, nærmere bestemt på Frøken Dianas salonger!

Tuesday / etdrysskanel.comHer kan man jo tilbringe mye tid uten noen spesiell grunn, men denne dagen hadde vi en konkret avtale. Jeg hadde nemlig fått et gavekort på 500 kroner, som jeg ville bruke på en vintage-kjole! Det er jo ekstra hyggelig når giveren av gavekortet kan være med på prosessen! Jeg fant fire kjoler som jeg ville prøve og som kunne passe. Den første lignet litt for mye på en legefrakk, og hadde dessuten noen skader her og der. Den andre vrengte jeg av meg igjen før jeg i det hele tatt fikk den ordentlig på, for den klødde noe helt forferdelig, og så viste det seg at det var ull i den. Den tredje satt som et skudd, og var både morsom og elegant, og fikk bli med hjem!

Tuesday / etdrysskanel.comDere skal selvfølgelig få se nærmere på den etterhvert!

Vi feiret med kaffe og bakst på Chillout etterpå. Deres chili- og sjokoladesnurrer er som kjent latterlig gode.

Tuesday / etdrysskanel.comVi snakket om reiser, jobbintervjuer, plantemelk som skiller seg i kaffen (det har aldri skjedd meg, men er visst et utbredt problem?) og folk som gjør rare ting i sosiale medier. En god blanding, med andre ord.

Deretter gikk vi innom den nye butikken til Retrolykke, som åpnet 1. november! Dette nye tilskuddet retter seg mot retroglade herrer – eller damer handler til dem, hoho. Her har de skjorter og luer og stilig tilbehør til stilige herremenn, pluss en masse flotte, gamle ting!

Tuesday / etdrysskanel.com
Tuesday / etdrysskanel.com
Tuesday / etdrysskanel.com
Tuesday / etdrysskanel.com

Det er blitt så fint, og innehaveren Tonje var like herlig som alltid. Den nye butikken ligger i Markveien 56, forresten!

Etter å ha tittet og snakket litt var det på tide å vende nesa hjemover, og rusle forbi gule trær og gule bygg på veien.

Tuesday / etdrysskanel.comJeg var veldig glad og fornøyd, slik man blir når sola skinner og man har tilbragt tid med venner og fått seg en ny kjole attpåtil.

Tuesday / etdrysskanel.comEn tirsdag ettermiddag av beste sort!

– – – – –
In other words: A Tuesday in November I decided to take some time off in the middle of the day to get some light and spend time with a friend. We went to a dress shop, where I had a gift card, and found a great vintage dress for me! (I’ll show you later, of course!) We celebrated with coffee and treats after – this place nearby makes the most scrumptious chocolate and chili rolls. We also popped by a brand new shop, which sells retro clothing for men along with lots of lovely old things. Afterwards it was time to head home, but I was so content with my little outing! I wish all Tuesday afternoons could be like this!

2 tanker på “A Tuesday afternoon with new and old favourites

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..