For wine on ice

Denne uka belønnet jeg meg selv med noe fint. Jeg hadde vært ekstra flink en dag, og bestemte meg for å gå innom Retrolykke på Grünerløkka for å se om den gamle vinkjøleren, den som jeg hadde forelsket meg i en hel måned tidligere, fortsatt var der. I så fall skulle jeg kjøpe den i gave til meg selv. Det var den, så det gjorde jeg!

Vintage champagne cooler / etdrysskanel.comDette er min nye vintage-venn! En vinkjøler prydet med logoen til Cordon Rouge, den lett legendariske champagnen fra Mumm, som har produsert sprudlevin siden 1827.

Vintage champagne cooler / etdrysskanel.comVinkjøleren har etiketter på begge sider, og etter utformingen å dømme tror jeg at den er fra 60-tallet. Tenk, så mange feiringer den har vært med på i løpet av disse femti årene! Den kostet 450 kroner og er i god stand, men man ser at den er brukt, og det synes jeg bare er fint.

Nå har den altså flyttet inn hos oss, og fra nå av skal den få ta del i våre feiringer. Jeg gleder meg til å fylle den med isbiter og gode viner!

– – – – –
In other words: This week I treated myself to this pretty thing. I had done really well one day, so I headed towards a favourite thrift shop and vowed that if that vintage wine cooler was still available, the one I fell for more than a month ago, I’d get it. It was, and I did! It’s an ice bucket which bears the logo of Cordon Rouge, the famous champagne from Mumm, which has produced bubbly since 1827. I paid about 40 pounds for it, and judging from the logos, this cooler is from the sixties. Imagine how many celebrations it has been a part of over the last fifty years! Now it lives with us, and I’m looking forward to making it a part of ours!

10 tanker på “For wine on ice

  1. en vakker champagne bøtte i sannhet; med en etikett utgir signert (jeg foretrekker denne fargen og ikke kobber.) Selvfølgelig, bare dagen fikk jeg invitasjon til mars nyte gode årgangsviner på en lekter ved foten av tårnet «Eiffel» .

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Reims, day one: A cathedral, two winery visits, many glasses and a garden dinner | Et dryss kanel

  3. Tilbaketråkk: Shelfie | Et dryss kanel

  4. Tilbaketråkk: Twelve days of Christmas | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..