My February

February
February
February

Årets første måned føltes eksepsjonelt lang for meg i år, ikke på en sånn «tar det aldri slutt?»-måte, men på en sånn «så digg at det fortsatt er ei uke igjen»-måte. Med andre ord har det skjedd mye, stort sett med positivt fortegn, og jeg er godt fornøyd med starten på året!

Nå er jeg klar til å ta fatt på den andre måneden. Kom igjen, februar!

Blant annet skal jeg…

– Delta på Oslo Vinfestival, allerede nå i helga. I fjor var vi jo ikke i landet på dette tidspunktet, men slik så det ut i 2014! I år skal jeg ikke bare være med på vintog, jeg skal være konduktør! Jonasflotte og jeg er dessuten blitt påspandert hotellrom av snille familiemedlemmer, så på toppen av det hele kan vi spise to hotellfrokoster i helga. Dette blir så bra!

– Eksperimentere med KitchenAid-maskinen. Jeg fikk gratis-kokeboka i posten i dag, og den er stor og fin og inspirerende!

– Spille Stardew Valley i ei uke eller to til, og så ta fatt på noe nytt. Stardew Valley er et såkalt «open-ended»-spill, så man kan holde på så lenge man vil, men nå har jeg snart oppnådd alt jeg hadde håpet på, og dermed føler jeg at jeg har rundet det likevel. Vil gjerne understreke hvor bra jeg synes dette spillet er – har snart brukt 100 timer på det! – og anbefale det nok en gang.

– Dra på hyttetur med en jentegjeng. Hyttetur er liksom en helt egen greie, sant? Gleder meg til å drikke øl og spille brettspill foran peisen.

– Besøke cocktailbaren Himkok i Oslo! Den åpnet ikke så lenge før vi flyttet til London, så det ble ikke til at vi besøkte stedet den sommeren. For noen dager siden så jeg på Instagram at min mor var der, og det føles ærlig talt ganske rart at hun har vært der og ikke jeg, så her må jeg visst ta tak!

– Begynne på ei bok jeg har fått av Aschehoug, som heter Harpiks og som ble kåret til beste nordiske spenningsroman i fjor. Det blir… Ja, nettopp, spennende!

– Bestille frisørtime. Hver gang jeg får litt lengde på håret, tenker jeg at jeg skal være flink til å sette det opp og prøve nye ting, men jeg ender alltid opp med å veksle mellom fire, fem frisyrer. Jeg er rett og slett ikke særlig opptatt av hår, og vil helst at det bare skal se bra ut helt av seg selv, hoho.

– Spise fastelavnsboller til den store gullmedaljen, og prøve meg på en av disse variantene.

– Skrive på et ønskeinnlegg om frilansing og økonomi. Jeg vet ikke helt hva jeg har å bidra med på den fronten, men jeg deler gjerne tankene mine om temaet. Det er forresten gøy med ønsker, så si gjerne ifra om det er noe dere er nysgjerrige på! Jeg kan ikke love å skrive egne innlegg om alt, men jeg tar imot innspill med glede!

– Gå på kino for å se The Arrival og Vaiana.

– Bruke min nye, enkle, svarte bomullsgenser, som jeg har slitt for å få tak i. Den jeg hadde var utslitt og måtte byttes ut, og jeg endte opp med å tråle ni ulike butikker før jeg fant en jeg syntes var fin, og som dessuten passet. Herlighet, så vanskelig det er å finne vanlige klær blant alle rare moteplagg? Høres skikkelig gammel og kjip ut når jeg klager min nød på dette feltet, haha.

– Låne bort stemmen min til noen animasjonsserier! Ingenting er morsommere!

– Krysse fingrene for mer snø, slik at det blir lysere og penere ute, og nyte at sola blir litt lenger for hver dag som går.

Ja, dette blir bra! Hva ser du fram til i februar?

– – – – –
In other words: Hi there, February! Let’s do this! This month I’m going to…
– Attend a wine festival. Fun! – Experiment with my KitchenAid mixer. The free cookbook arrived in the post today, and it’s big and heavy and inspiring! – Play Stardew Valley for another week or so, and then probably begin playing a new game. Stardew Valley is open-ended, so you can keep playing as long as you like, but at this point I’ve done most of the things I wanted to, so I feel like I’ve beat it anyway. Let me repeat how much I like it and recommend it, though! I’ve spent almost 100 hours on that gem of a game! – Go on a cabin trip with a group of girls. This is a whole thing, a Scandinavian concept of its own, and I’m really looking forward to playing board games and drinking beer by the fire. – Start reading a new book, which is supposed to be a real thriller. – Book an appointment at the hairdresser’s. My locks are getting too long. – Go to the cinema to see The Arrival and Vaiana. – Use my new, simple black cotton jumper, which I has major trouble finding. I had to work my way through nine shops before I located something I actually liked and that fit my body. I feel so old and grumpy saying this, but it’s so difficult to find normal clothes among all the weird fashion, haha. – Lend my voice to some animated characters in children’s series. Nothing is more fun! – Cross my fingers for more snow, to make the world brighter and prettier, and enjoy the fact that the sun stays up for a little longer every day.
I’m excited! What are you looking forward to this month?

2 tanker på “My February

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..