Three updates: Paris, a deadline and a new website

Hei, der! Nå skjer det ting på så mange spennende fronter, og jeg har tre ting å fortelle!

Først vil jeg nevne at jeg har oppdatert min svære guide til Paris med ti nye tips. Hurra!
Jeg var jo i Paris i vår og i sommer, og da oppdaget jeg noen nye steder som er verdt å anbefale videre. Blant annet er et hotell, noen restauranter og noen søtsaker lagt til… Håper de kan komme til nytte! Guiden ligger altså her!

Paris / etdrysskanel.comSå vil jeg minne om at denne dagen er siste mulighet for å delta i konkurransen min.
Fristen går ut ved midnatt, og vinneren trekkes i morgen, så klikk her for sjansen til å vinne te og notatbok fra London!

PremieTil sist har jeg ganske store nyheter, synes jeg selv. Nå lanserer jeg en ny nettside!
Den handler om vin og vegetarmat, og nettopp derfor heter den Vin og vegetar, hoho!

Vinogvegetar.noGjennom dette nettstedet vil jeg dele matoppskrifter, vintips, omtaler og anbefalinger med (u)jevne mellomrom, etterhvert som sommelierstudiene skrider fram. Hittil har jeg overført noen innlegg fra denne bloggen, som noen av dere sikkert vil kjenne igjen, men jeg har også skrevet noen nye innlegg som bare finnes der inne. Foreløpig er det nok ett og annet som bør utbedres, for prosjektet er i startfasen, men med tida håper jeg å kunne fylle opp Vin og vegetar med inspirasjon, opplevelser og fristende mat og drikke.

Nå inviterer jeg dere alle over til vinogvegetar.no for å ta en titt! Om dere kjenner noen som liker grønn mat og god vin, må dere gjerne tipse dem om den nye nettsiden. Jeg gleder meg til å formidle vinglede framover!

Jeg fortsetter å skrive her på Et dryss kanel, altså. Denne lille kroken er jo min personlige tumleplass, som jeg er så glad i, og jeg setter så stor pris på dere som leser. Takk! Det er fint å kunne dele små og store ting med dere!

– – – – –
In other words: Hey, there is so much happening this time of year! I have three pieces of news.
Remember my huge Paris guide? I have just updated it with ten more recommendations, ten more places that I discovered this spring and this summer. Yay!
The two other things only apply to my Norwegian readers, I’m afraid – I’m reminding them of my giveaway and launching a new (Norwegian) wine blog. Exciting!

 

 

11 tanker på “Three updates: Paris, a deadline and a new website

  1. bra innlegg , som passer fint med god personlig tanker , og en fin fin stemning av paris . fine steder å se og se igjen opp til (99,9 /) . » vin og vegetar» er super engasjerende ( laerte om pizza og vin ) .

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..