Sunday blogger breakfast

*Sponset*

Hotellfrokost er og blir noe av det beste jeg vet. Jeg elsker å starte dagen med masse forskjellig innen rekkevidde, slik at jeg kan velge akkurat det jeg har mest lyst på, og bruke god tid, og virkelig nyte.

Denne søndagen fikk jeg muligheten til å gjøre nettopp det, og i supert selskap. Jeg inviterte med meg noen fine jenter og startet dagen på Clarion Royal Christiania! Hotellet spanderte frokost på oss, mot at vi «tok med oss» leserne og følgerne våre. For en fin ordning! Velkommen til bords!

Sunday breakfast, Et dryss kanelVi ble skikkelig glade da vi ankom og så hvor fint bordet vårt var. (Se på det tøffe skiltet, da! «Søndagsfrokost med Et dryss kanel» klinger bra, synes jeg!) Vi hadde fått både hvit duk, blomster, lys og flagg – og det sto hemmelighetsfulle papirposer på hver plass.

Sunday breakfast, Et dryss kanel

Jeg hadde invitert med meg Ina, Ine, Maren og Marlou! Vi møttes klokka 09.30 og var klare til å angripe buffeten, hoho.

Alle hentet seg mat i flere omganger, slik man gjerne gjør når man har mye man vil smake på.

Sunday breakfast, Et dryss kanel

Ettersom Clarion-hotellene er er opptatt av miljøvennlighet og dyrevern, besto frokostbuffeten av lite kjøtt og mye grønt, noe som passet oss utmerket. Dessuten var det mye økologisk å velge blant, og ingenting inneholdt palmeolje. Pluss i boka! Vi spiste og koste oss med god samvittighet.

Forresten var det ikke bare flagg på bordet, men i taket også. Over frokostsalen hang verdens kanskje største eksemplar.

Sunday breakfast, Et dryss kanel

Det hele ble behørig dokumentert, så klart! (Store, fargerike frokoster er som kjent veldig Instagram-vennlige, hihi.)

Sunday breakfast, Et dryss kanel

Jeg spiste masse digg – å, den som alltid kunne starte dagen med alt dette! – og drakk juice og smoothie til…

Sunday breakfast, Et dryss kanel

..og jeg hadde på meg en klassisk kjole med hundetannsmønster. Fin som søndagskjole, synes jeg!

Sunday breakfast, Et dryss kanel

Jeg var forresten såpass oppglødd og surrete at jeg glemte to ting: Å spise omelett (det står en egen kokk og lager den akkurat slik du vil ha den!) og å steke meg en vaffel. At det går an? Smekk på lanken!

Det var nok å glede seg over likevel, da! Vi satt lenge og spiste og hygget oss, og vi avsluttet måltidet med kaffe og croissanter, og samtalen trillet avgårde av seg selv.

Sunday breakfast, Et dryss kanel
Sunday breakfast, Et dryss kanel
Sunday breakfast, Et dryss kanel

I de små papirposene lå det forresten en vinåpner og et frokost-gavekort for to personer til hver av oss! Oi, for en bonus!

Sunday breakfast, Et dryss kanel

(Jeg får med andre ord muligheten til å gå tilbake og spise omelett og steke vafler, hoho. Heldiggrisen.)

Vi fem gikk hvert til vårt når frokostsalen stengte, etter å ha fått en aldeles strålende start på søndagen. Tusen takk!

Sunday breakfast, Et dryss kanel

*Innlegg i samarbeid med Clarion Royal Christiania. De sponset frokosten vår, mot at vi deler gleden med dere!*

– – – – –
In other words: My Sunday began with a big buffet breakfast at a hotel. The very best way, in other words! I was invited to bring some friends to Clarion Royal Christiania, and we were given a lovey table with flowers and flags and goodie bags (which turned out to hold gift cards for another breakfast – what a bonus!). We ate and enjoyed ourselves, and the buffet was great – this hotel chain in friendly to the environment and the animals, so there was little meat and lots of greens, and many organic alternatives, and nothing contained palm oil. Not to mention that everything was very tasty! The five of us had a lovely time.
*Post in collaboration with Clarion Hotel Christiania. They gave us a free breakfast in exchange for us sharing the love with you guys!*

16 tanker på “Sunday blogger breakfast

  1. Oioioi, så herlig! Virkelig en god deal. Lite er så digg som hotellfrokost :)
    Har faktisk hatt en frokost der selv for mange år siden, en gang vi kom med nattoget, det var så godt!
    Et trivelig sted med masse god mat, ser at det fortsatt er det.

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Patchwork: May | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..