Vinn sjokoladefontene!

*sponset*

I dag har jeg en godbit til dere, ganske bokstavelig talt! Det er tid for konkurranse!

Jeg synes det er fint å kunne gjøre litt stas på leserne mine iblant, for dere gjør meg så glad ved å besøke bloggen og legge igjen hyggelige hilsener. Et dryss kanel har fått flere følgere den siste tida, og det er gøy! (Takk til alle som leser!) I den forbindelse har jeg kjøpt mitt eget domene og blitt den stolte eier av etdrysskanel.com – føles bra! Dessuten er det vår, og det er herlig nok i seg selv… Med andre ord finnes det flere gode grunner til å feire med et lotteri!

Jeg kontaktet nettbutikken CoolStuff.no for å høre om de kanskje ville bidra med en premie, og de ville de. Så snilt! Det er altså ikke hvilken som helst premie, heller – en SJOKOLADEFONTENE!

4945_SjokoladefonteneHvem har vel ikke drømt om en slik? Man kan fylle den med sjokoladen man liker best, og alle middagsselskaper, filmkvelder og bursdagsfester vil få en ekstra dimensjon… Vinneren av lotteriet går en søt sommer i møte!

(Tidligere har jeg kjøpt premiene mine for egne penger, men denne gangen er det altså CoolStuff.no som spanderer sukkersjokket, hoho. Verdien på sjokoladefontenen er 499 kroner, og du kan lese mer om herligheten her!)

Konseptet for konkurransen er som før – et godt, gammeldags lotteri. Alle er velkomne til å ta lodd for å bli med i trekningen!

Slik tar du lodd:

Kommentere på dette innlegget – Ett lodd
Dele konkurransen med lenke på Facebook/Twitter/Google+/andre sosiale medier – Ett lodd per sted
Følge Et dryss kanelBloglovin’ – Ett lodd
Skrive om og lenke til konkurransen på din egen blogg – To lodd
Lenke til Et dryss kanel i leseliste/blogroll på din egen blogg – To lodd

Vinnersjansene øker med antall lodd, så klart. Dette blir spennende!

Husk å skrive hvor mange lodd du tar i kommentaren din, sånn at jeg kan etterprøve det.
Konkurransen varer i to uker, til og med 12. mai.

LYKKE TIL!

*Konkurranse i samarbeid med nettbutikken Coolstuff.no, som sponser premien. Jeg får ingen betaling eller godtgjørelse.*

– – – – –
In other words: I’m celebrating spring, surpassing 200 Bloglovin’ followers and buying my own domain (yay!) with a giveaway! There is a chocolate fountain to be won, but this raffle is only for my Norwegian readers, I’m afraid. Next time!

17 tanker på “Vinn sjokoladefontene!

  1. Ååååh Sjokolade <3 Eg elskar sjokolade, hehe! Følger deg allerede på Bloglovin, og nå la eg deg til på "Bloggar eg leser"-sida hos meg, for det gjer eg jo:)
    Viss eg lager eige innlegg om det, seier eg ifra:) Coolstuff er så gøy, den som hadde alle dei duppedittane dei selger!

    Liker

  2. Er ikke så veldig glad i ren sjokolade, men elsker sjokolade med noe godt inni, derfor hadde en sjokoladefontene vært midt i blinken for meg :)

    To lodd til meg; kommentar også følger jeg deg på Bloglovin :)

    PS: Jeg blir alltid så glad av å lese bloggen din. Du er kjempesøt :)

    Liker

  3. Oh la la ! det er en litten «Versailles» med denne sjokoladfontene ! :) kanskje med sma spanske pepper fra » espelette» ( kunne vaere god smake ? ) . for en luksus du gitt !

    Liker

  4. Tilbaketråkk: Patchwork: April | Et dryss kanel

  5. Tilbaketråkk: My May | Et dryss kanel

  6. Så utruleg kul giveaway :) Eg tar seks lodd: to for å skrive og lenkje til dette innlegget, to for å ha deg i ei bloggliste (under «lenkjer»), eitt for å kommentere og eitt for å følgje deg på bloglovin’ :D

    Liker

  7. Tilbaketråkk: Bliss in a bowl | Et dryss kanel

  8. Tilbaketråkk: Summer dreams | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..