♫ It’s a kind of magic ♫

Jeg hører Mr. Mercury inni hodet mitt hver gang jeg ser en skikkelig fin himmel, åpner en perfekt avocado eller heller melk oppi en annen væske. Vi er omgitt av små og store gleder hele tida!

February
February
Cooking

Hverdagsmagi er kanskje den beste typen magi.

(God valentinsdag til de som bryr seg om sånt, og god helg til de andre!)

– – – – – –
In other words: I hear Mr. Mercury in my head every time I see a colourful sky, open a perfect avocado or add milk to something else. There is always a reason to smile! Everyday magic might be the best kind of magic.

Reklame

24 tanker på “♫ It’s a kind of magic ♫

 1. Iiih, Queen <3 de passer inn overalt. Og ja! Å helle melk i annen væske er fantastisk. Jeg må bli flinkere til å få øye på de små fine tingene i hverdagen. Takk for påminnelsen!

  Liker

 2. Hverdagsgleder er de fineste gledene vi har :)
  For eksempel det å gå til jobb hver morgen og så høre hvor intens fuglesangen er nå om dagen, akkurat som småfuglene ønsker meg en god dag der jeg går ;) Ja jeg velger å tro det :)

  Liker

 3. Solnedgangene i Oslo er så magiske om dagen. Er så lei meg for at vinduet mitt peker i feil himmelretning, så jeg bare får med meg en brøkdel av dem fra hybelen </3

  Liker

  • Ja, nå i det siste har vinterlyset vært ekstra fint både om morgenen og om kvelden, synes jeg! Vinduet mitt vender også feil vei for å se solnedgangen, dessverre, men heldigvis kan man alltid gå ut, bare for å beundre fargespillet!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..