♫ May your days be merry and bright ♫

Åh, disse romjulsdagene.

Det er tjue minusgrader utenfor vinduet, men inne er det fyr på peisen, så det er bare koselig. Når man våger seg ut får man roser i kinnene, og snøen knirker under skoene, og man kjenner virkelig at man lever. Huset lukter av julekrydder og kongerøkelse, og jeg spiser klementiner og konfekt fra morgen til kveld. Vi sitter i gode stoler med gode bøker, og jeg har det fineste bokmerket, og vi skåler i bobler og er glade for å være sammen. Jeg bruker mine mykeste, varmeste klær og leser tegneseriehefter, treffer gamle venner over kaffekopper og pepperkaker, beundrer presangene mine og ser julefilmer til kvelds. Dagene er fulle av lys og glede, som i sangen.

Akkurat slik skal det være.

Christmas
Christmas
Christmas
Christmas
Christmas
Christmas
Christmas
Christmas
Christmas
Christmas
Christmas
Christmas

Jeg ønsker dere alle en fortsatt fredelig, stemningsfull og gledesfylt romjul!

– – – – –
In other words: My holidays are like the song. Merry and bright and white. I wear my warmest, softest clothes and go for walks in the winter wonderland in minus twenty degrees Celsius. Rosy cheeks, the sound of snow under you feet and the welcome warmth of the fire when you return… The house smells of spices and good food, and my family and I drink bubbly and are happy to be together. We read good books in comfortable chairs (and isn’t my bookmark the cutest?), and I eat clementines and chocolates all day, and I spend time with old friends and watch Christmas films in the evenings. How I love the peace and joy of this time of year. I wish you all a wonderful Christmas week!

Reklame

8 tanker på “♫ May your days be merry and bright ♫

  1. Det er så pent ute at jeg blir helt tullerusk! (Det er et ord, altså). Godt å se at du koser deg! Og jeg elsker bokmerket ditt. Fortsatt god jul!

    Liker

  2. Absolutt cult ,og vakkert bilder for meg a se dine fin juledagen fra her . jeg hadde ofte en spesiell stemning i disse vakre snodekte veier ,og fra varm velkomst beskrivelse av huset dine . dette street er helt nydelig i sin vakre ,sin glans,og nesten fortelle henné glede agso (du kan skive til ham en dag ? ). Elsket julenissen pa hjornet av peisestuen . en champagne «don Pérignon» er alltid i godt selskap ! Vennelig : hvor munnen konto for 45/100; 25/100 for nessen oynene til 25/100 til en festlig vin som ingen andre ,haper jeg du fikk en hundre prosent ….min 25 desember var annen med Bade vann i noen minut (12grd vann inni ,ut sol 17 grd) ;og til se langt foran meg var de snofylte fjellene . ja.. For en vakker tittelen som i en roman :-)may jour days be merry and bright…»

    Liker

  3. Tilbaketråkk: Last year and this year | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..