Monochrome

Åh, i dag har jeg sittet i parken hele dagen. Sommer på sitt beste.

Jeg kom på at jeg har glemt å vise frem den fine kjolen jeg brukte på 17. mai! Det er en av mine favorittdager, men jeg har ikke bunad, så jeg pleier alltid å pynte meg. Jeg blir så glad av at alle smiler og er pene i tøyet på nasjonaldagen!

MonochromeJeg liker enkle og elegante klær, helst med retro-følelse. Når jeg en sjelden gang kjøper meg noe nytt, velger jeg gjerne brukt/ gammelt. Denne kjolen er imidlertid helt ny, men jeg har ikke kjøpt den selv, jeg har fått den!

Min mor hadde sett den på en bytur, og da vi møttes til lunsj noen uker før 17. mai, måtte vi innom butikken for å prøve. Da jeg så den på stativet var jeg veldig skeptisk – ikke fordi jeg ikke syntes den var kjempefin, men fordi det er en amerikansk størrelse fire. Hallo, er det ikke bare sykelig tynne modeller som bruker sånt? Nei, den passet faktisk en helt alminnelig kropp. Man skal ikke la seg lure av tall!

Denne flotte saken er laget av et tykt stoff med et slags sirkelmønster i. Den har svarte og hvite felter som skaper kontrast og fasong.

MonochromeDe peplum-aktige «vingene» i midjen gir Chanel-følelse.

MonochromeJeg var så heldig at den satt som støpt!

MonochromeFlagg og kanon. Klassisk.

MonochromeHurra, hurra! Jeg hadde en strålende dag!

(På dette tidspunktet var det fortsatt nødvendig å bruke tynne strømper, men så kom sommeren. Hurra igjen!)

Dette er forresten en sånn kjole som jeg aldri kunne kjøpt (eller tatt imot) til full pris. Heldigvis fant vi den på salg, nærmere bestemt med 70 % avslag, og først da ble prisen halvveis overkommelig. Maken til flaks!

Jeg håper på mange anledninger til å bruke denne!

– – – – –

In other words: I forgot to show ye the dress I wore on the 17th of May, our Constitution Day! I had such a lovely time, and I wore this black and white number that my mum bought me. She had seen it in a shop, and when we had lunch a few weeks before the big day she showed it to me. I was skeptical, as it was an American size four – isn’t that just for super skinny models? No, it turns out this dress fit a regular body. Don’t be fooled by the numbers! I was so lucky it fit me, as I love the black and white contrast and the Chanel-y peplum shape. Also, this is the kind of dress I could never buy (or accept as a gift) at full price, but we found it at 70 % off. Score! I hope I get to wear this on many occasions!

17 tanker på “Monochrome

  1. Så fin kjole! :D Selv har jeg bunad som jeg elsker å bruke, men hadde ikke anledningen i år siden jeg var i England hos kjæresten. Skulle dog ønske at jeg hadde en sånn type kjole jeg kan bruke når jeg ikke har anledning til å ha med bunaden, eller ved andre anledninger :D hihi

    Liker

  2. du hadde et valg flott ; har denne klesstil som legger godt i din personlighet. det er dette mindre, noe som betyr at kvinner er kvinner. en liten, stil innslag preget stoff som er veldig flink. du vant to ganger, fordi jeg minnes å ha sett at nylig i slutten av februar på «Avenue Montaigne» i butikkene veldig lik stil og fargekontrast kjole (da, Chanel, eller en annen italiensk merkevare, og det var vakkert og fine!. sant). Postscript: flagget og de ​​gamle kanonene, heldigvis kvinner, stoppe dem!

    Liker

  3. Tilbaketråkk: 17. mai x 12 | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..