In June

June

Juni er her! Hipp hurra!

Her er noen av planene mine for denne sommermåneden.

– Metal-festivalen Sonisphere. Allerede i dag, faktisk! Både Metallica og Slayer spiller i Oslo, i tillegg til tre andre band. Jeg skal tilbringe kvelden i sola sammen med tusenvis av likesinnede, og har gledet meg i månedsvis! Dette blir så fett!

– Isspising. Høyt og lavt og sent og tidlig.

– Å bruke mine fineste sommerkjoler.

– Frilansjobbing med solskinnspauser på balkongen.

– Å gå turer i Marka og nyte lukta av solvarm skogbunn.

– Bursdagsfeiring. Jeg fyller år femte juni, så da skal jeg svinse rundt og være ekstra glad hele dagen, og spise kake hver gang anledningen byr seg.

– Å legge igjen jakka hjemme når jeg går ut.

– Baking med tropisk frukt og solmodne bær og andre sommerlige ingredienser.

– Planlegging av Skottland-tur. Jonasflotte og jeg reiser 2. juli og blir borte i åtte dager, og vi kommer til å ta en liten rundreise. Om noen har gode tips til steder å se og ting å gjøre i Glasgow eller Edinburgh, må dere gjerne dele dem i kommentarfeltet!

– Lesing i sola.

– Å si «god sommer!» til fine folk jeg ikke får sett på en stund.

– Tegneseriefestivalen Oslo Comics Expo. Alltid en glede!

– Å drikke vin på tepper, terrasser og uteserveringer til det er på tide å rusle hjemover, i netter som er lyse som dager.

– Konfirmasjon og familiehygge hjemme i Hedmark.

– Sommerfester med både Studentersamfundet og Radio Nova, og kanskje Kulturnytt, om jeg rekker det.

– Piknik. I parken, på taket og på stuegulvet om det er dårlig vær. Det er noe spesielt ved å sitte på bakken og spise!

– Badeturer til øyene i Oslofjorden.

– Å holde hender med Jonasflotte til det blir for varmt, og vi må slippe med et smil og ta en pause før vi fortsetter.

Jeg har så mye å glede meg til!

Hva er dine planer for juni?

– – – – –

In other words: Yay, June is here! These are some of my plans for this summer month. I’m off, so please use Google translate or some other means of translation!

15 tanker på “In June

  1. Jeg var i både Glasgow og Edinburg mars i fjor, skal tenke gjennom hva jeg fant på og se om jeg kommer på noen bra ting å anbefale dere :-)

    Liker

  2. Ååå så masse fint! Juni skal bli så bra! Jeg gleder meg til å levere siste oppgave om noen dager, til å spise vannmelon i gresset, til å lese mange fine bøker, til å bade, til å feire deg! Og jeg skal så klart finne frem mine beste tips til både Edinburgh og Glasgow. Dere kan glede dere!

    Liker

    • Herlige juniplaner, fina! Det hadde vært kjempesnilt av deg, og jeg skal passe på å lese blogginnleggene dine derfra på nytt før vi drar!

      Liker

  3. Dere bør absolutt dra å spise på The Witchery i Edinbourgh (hallo, NAVNET!!). Det ligger ganske nærme The Castle, i meget fine omgivelser. Det er litt dyrt, men utrolig god mat og service, og veldig fine lokaler. Bordbestilling er et must. Edinbourgh er en fantastisk fin by med rolig tempo, sjarmerende brostensgater og fin gotisk arkitekttur. Jeg vil også anbefale Botanisk Hage, veldig fint om dere har været med dere. :)

    Liker

  4. Juni er en så fin måned! Jeg skal blant annet drikke kaffe på balkongen så ofte som mulig, jobbe på Folkemuseet, lese et par bøker, ta årets første bad og kose masse med lillen.

    Liker

  5. alle utseende , en titt , er veldig gode ting gitt og håpet ! i riktig sommervarmen i juni , må øl være bedre ; og lys strekke senere i kveld det må være en uendelig rikdom . oh lala ! bursdagen din snart , og du , som sommerfugl ! på min side , glad for å være i juni , håper jeg det kan mer hagearbeid . Best sol ; jobb , natt ut til « Fontainebleau » og par dager . deretter en kort ferie med min kone i sør og svømme , og rike familien timer . Også , jeg endelig jobb Til min læring i praksis i gruppepsykoterapeutisk på paris . som kan , la meg ledig tid til å lese … ( norsk , selvfølgelig ) ; Drar på paris i sommer ;håp for » Daddy Day «, god kjøtt og vin ; og har jeg sjarmerende fugler i morgen til frokost hver dagen ; og alltid har kjærligheten til mine katter purring . at i juni du gjør det : » belle» , selv for deg , til deg selv og til andre !

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..