Autumn coloured

November er her! Denne høsten, i likhet med sommeren vi har lagt bak oss, er blant de mest solrike jeg kan huske. Her i Oslo har vi hatt mange strålende dager med gnistrende lys og skarp luft, og da er det jo en fryd å være ute! Noen regnværsdager hører selvfølgelig med, og det gjør meg ingenting – da har man en unnskyldning til å kose seg innendørs og drikke kakao.

Uansett vær får jeg gjerne lyst til å bruke varme farger om høsten, kanskje for å speile de nydelige bladene som skifter nyanser hele tida. Jeg finner frem plagg i farger jeg ikke bruker så mye ellers i året, som brunt og beige og burgunderrødt og sennepsgult, og tar del i årstidas særegenhet.

Dette rustrøde skjørtet sydde min mor til seg selv da hun var på min alder, for snart tredve år siden, og nå sitter det som et skudd på meg. Plagg med personlighet og historie er så morsomt!

CIMG0486

Jeg synes det er vanskelig å finne retrokorte cardigans som er lange nok i armene, men foreløpig er det mildt nok til at jeg kan brette opp ermene uten å fryse. Praktisk!

Mosegrønne strømper og lysebrune sko, takk. Når det er så tørt og fint ute som det har vært her i det siste, trenger man jo ikke finne frem støvlettene ennå!

CIMG0495

Til dette antrekket hører også gyldne, fargerike øredobber som klirrer når jeg snur på hodet, samt altfor langt og slitt hår. (Har frisørtime på mandag, hurra!)

CIMG0497

Slik ser gjerne hverdagsklærne mine ut for tida!

Denne lørdagen skal jeg for øvrig kle meg ganske annerledes, for i kveld skal jeg på ball med en stor gjeng glade jurister. Foreningen deres fyller femti år, og vi skal feire jubileet på Grand Hotell med brask, bram, taler, god mat, godt drikke, følelsesladde skåler og de fineste klærne vi eier.

Min kjole har perler, mange lag og underskjørt i tyll – prinsessefølelsen kommer så fort jeg tar den på!

CIMG0702
CIMG0699
CIMG0704

Ballkjolen har også en varm farge som passer godt på denne tida av året. Jeg gleder meg stort til å svinse rundt i den i kveld og i natt. Jeg gruer meg ikke til å se Jonasflotte i smoking heller, hihi.

(For å lese mer om denne typen arrangement, som jeg gleder meg over å delta på tre ganger i året, kan man ta en titt på dette innlegget fra noen uker tilbake.)

Jeg ønsker alle en strålende, høstfarget helg!

– – – – – –

In other words: November’s here! I tend to wear warm colours this time of year, maybe in an attempt to mirror what’s going on with the leaves outside? I go through my closet looking for clothes that are brown, beige, mustard, burgundy… Colours I don’t normally wear a lot, but I like variation. Here is a typical autumn coloured outfit. A rusty red skirt which my mother made for herself when she was my age, almost thirty years ago, and which fits me like a glove today. I love garments with personality and history! A retro short, beige cardigan. Mossy green tights and bright brown shoes; I love that when it’s still dry outside, there’s no need to put on the boots yet! Golden, multi-coloured earrings which sing when I move my head and, finally, hair that is way too long – luckily I have an appointment with my hairdresser on Monday! This a typical outfit these days. This evening, however, I will be wearing a ball gown, as I’m going to a ball to celebrate the jubilee of an old law students’ association at the Grand Hotel. My dress has pearls and layers and tulle and makes me feel like a princess. It also has a nice, warm colour which fits the season. I’m really looking forward to wearing it, and to be honest I’m not dreading seeing my boyfriend in his tuxedo, either. (To read more about this kind of event, which I go to three times a year, have a look at this post.) Now I would like to wish everyone a lovely, autumn coloured weekend!

7 tanker på “Autumn coloured

  1. det er ikke lite, men suksessen seg ​​selv å bruke som klær, i harmoni med de vakre fargene i naturen i høstsesongen. kvinner tør å passe perfekt sammen med det riktige punktet i stil på kjolen, og lykke, altfor sjelden. pluss at du har sjansen til å sette deg i lyset, som en prinsesse på ball!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..