Ulyana Sergeenko, kapittel to

Den kom i mars, vet dere. Vår- og sommerkolleksjonen til Ulyana Sergeenko, en russisk designer hvis debut jeg viste dere litt av her. Den nye kolleksjonen hennes er en drøm, den også.

 

Bildene er hentet fra presentasjonen hos Russian Vogue, forresten, og der finnes også resten av kolleksjonen.

Jeg vil helst bare hoppe inn i fotografiene og prøve alle klærne. Maken til motemagi!

21 tanker på “Ulyana Sergeenko, kapittel to

  1. "Atopos- Bella": bare noen ord, siden jeg har vaert veldig fornoyd med denne eksepsjonelle Russiske designer modeller. Spennende a lese i Russisk ( automatisk bare!) . sa tenk, av den samme, hvis det tillates, og ingentig usunn, jeg sier det rett!! for det forste jeg tegnet en sirkel rundt de 3-5-14-16-21-32-36 bilder. men jeg satt: vinnerne 22-og 35 den beste! det drapert skallet… sa til oss ( en fin scenografi av a vente.. ) venter pa en loftet av den opprinnelige.. sa ,i hvilken del av kroppen motsatt, skal jeg lese min sannhet? da, foran den glimrende originalitet pa den andre, aldri jeg har ikke vaert opprorende-pretensios denne gangen: jeg er bare skrive et kompliment og neie dypt til den Franske.. Takk , dere. av ydmykhet ut, og Vennlig mye;fra bruno.

    Liker

  2. 5, 9 og 11 var mine favorittar. Tenk å ha nummer fem på ein raud løpar ein stad, eller som brudekjole dersom den var kvit, eller i eit kongeleg ball med glitrande diamantar i halsen. Tenk om ein hadde klart å sy ein sånn!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..