Midweek musings

Glimpse / etdrysskanel.com

Det ligger fortsatt ballonger på gulvet i alle rom, som stammer fra helgas bursdagsfest for Jonasflotte. De begynner å bli slitne og støvete, men jeg lar dem ligge likevel, for synet av dem gjør meg glad. Tilværelsen er full av kontraster. Jeg har brettet sammen den tørre klesvasken og satt på oppvaskmaskinen, og føler meg relativt fornøyd med dagens innsats så langt, selv om jeg fortsatt går i morgenkåpe. På tide å sikte mot dusjen og finne ut hva jeg skal ha på meg. Det blir nok en kjoooole. Jeg har hjemmekontor i dag, og det er lyst utenfor vinduet ved skrivebordet, og jeg skal tekste to episoder av en koselig animasjonsserie. I kjøleskapet er det restemat som jeg kan spise til lunsj, og det er bestandig en bonus. De siste dagene har foruten bursdagsfesten inneholdt blant annet vinsmaking, middagsbesøk (vi har fått innviet de nye spisestuestolene!) og sosialisering med venninner, og i kveld er det litt godt å ikke ha noen planer i det hele tatt. Samtidig prøver jeg å ikke tenke for mye, det er fint å ha noe konkret å beskjeftige seg med, jeg føler meg rastløs og litt rar. Tror det er fordi begravelsen er først på tirsdag, og selv om jeg har sluttet å gråte, ligger det en slags hul tomhet bak i hodet. Kanskje jeg skal gå en tur i dag, for å få litt frisk luft mellom episodene, og kanskje jeg skal stikke innom bakeriet når jeg først er ute. Det er noe helt eget ved varme bakervarer, noe trygt og riktig, og midt i uka er det lov til å unne seg noe ekstra godt. Ellers også, for øvrig. Fordi man trenger det, eller bare fordi.

– – – – –
In other words: There are still balloons on the floor everywhere, because we celebrated my boyfriend’s birthday this weekend, and life is full of constrasts. I’ve had some busy days, and today I get to fold the laundry, do dishes and work from home. This evening I have no specific plans, and even though it’s nice to have some spare time, sometimes I like not having time to think, because I feel restless and strange. It might be because the funeral is still six days away, and although I’ve stopped crying, there is a hollow emptiness in the back of my mind. I’m going to take a walk later, and to buy baked goods on my way home. There is something grounding and right about baked goods.

4 tanker på “Midweek musings

  1. selvfølgelig : en Happy Birthday til Jonas. og da også som du sagt meg , må nyte høstfarger . Jeg vet ikke hvis trærne er allerede nakne, bortsett fra hjemmet? . så jeg nytte litt her fra høst ( mellom to eller tre vanskelige ting i livet). Gratulerer for gamle og unike stoler jeg så , ser ut veldig kult. Jeg sender deg skjønnheten av farger og musikk som alltid gi meg varm glede i sjelen: (. Sterke følelser gitt fra mine forfedrenes opprinnelse)
    – You tube Pavel chmaroff. dette er den siste maleren utstillingen jeg var på i Paris .
    et un gentil » miaou » de mon chat siamois ….

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..